Betalning

Här hittar du vår prislista och betalningsalternativ. Som privat klinik finns det fler alternativ för att betala hos oss.

Sjukvårdsförsäkring

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring ska du börja med att höra av dig till ditt försäkringsbolag. Beskriv dina besvär varefter din vårdplanerare kan boka in dig. 

Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag. 

Privat

Du kan boka tid till oss som privatbetalande patient. Du betalar då alla dina besök själv.

Du går alltid bra att betala på plats med bankkort eller swish. Vi tar tyvärr inte emot kontanter på våra mottagningar.

Priser

Nybesök 1950:-

Återbesök 1450:- 

Behandling med Botulinumtoxin 2500:- 

Ungdom 15-18 år: 950:- 

Intyg fr. 500:- 

*Kostnader för botulinumtoxin tillkommer och du som patient hämtar själv ut läkemedlet på apoteket före besöket. Vid kronisk migrän, dystoni, blefarospasm, bruxism samt hyperhidros så ingår läkemedlet i högkostnadskyddet. Det innebär att du betalar högst 2 600 kronor under ett år för mediciner som ingår i den så kallade läkemedelsförmånen. 

Om kliniken

Neurokliniken är en privat klinik i centrala Lund som ägs av HuvudvärksAkademin AB som är dotterbolag i SkåNeuro koncern. 

Vi bedriver klinisk verksamhet för privata personer inom neurologi enligt vetenskapliga principer och evidensbaserad medicin. Fokuset ligger på att utreda och behandla flera olika neurologiska tillstånd. 

Vår ambition är att erbjuda moderna och avancerade behandlingar för patienter med olika typer av neurologiska besvär enligt de nationella riktlinjerna. 

Rulla till toppen